четвер, 18 лютого 2010 р.

50 вбивст. Виконавець Інет.

Хотіла б опублікувати щось потрібне, важливе… не складається, напевне сьогодні «депресивні бурі». Натомість знайшла матеріал про речі, що зникають з нашого життя, завдяки Інету.

Листи. Хто пригадає, коли востаннє доводилося тримати в руках лист від друга. Тримати, пригортати, відкривати з радісним хвилюванням, читати, перечитувати, торкатися паперу, якого нещодавно торкалися руки дорогої людини.
Заздрю усім, хто пригадав, бо я востаннє отримувала листи років 8 тому, якщо не брати до уваги листівки з нагоди 8 березня і Нового року від мера.

Мистецтво ввічливого диспуту. Чого варті „рулящіє коменти” чи ще щось на кшталт.

Спокійне спілкування в реалі за чашкою кави. Іноді так хочеться поговорити так, щоб очі бачити напроти, а в очах розуміння і підтримку, хочеться відчувати, що тебе дійсно слухають і, головне, чують. Натомість, все частіше чую: „Тебе що в Гуглі забанили”, „...зустрінемось в асьці, потім” і т.д, і т.п.

Це ті уривки і асоціації, що виникли у мене. У вас, напевне, будуть свої. Матеріал Telegraph.co.uk (50 things that are being killed by the internet) про 50 речей, що зникають з нашого життя.

2 коментарі:

  1. Я сумую не просто за листами, а за каліграфією. Тепер що :( таймс-ню-роман. Здається десь у У.Еко читав, що дітей багатих батьків знову навчатимуть каліграфії, тоді як бідні вмітимуть лише справно друкувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Так це дуже сумно(((... А який був чудовий час, коли ти дійсно чекаєш листа!!! Ось те захоплення, ті іскри в очах, незгасаюча посмішка з обличчя..))) А та мить читання?!? Куди все поділось???

    ВідповістиВидалити