понеділок, 29 листопада 2010 р.

Слайдшарка про очевидне...

10 коментарів:

  1. @pan.bibliotekar: перепрошую, не зовсім розумію питання, уточніть, будь ласочка, якщо час маєте.

    Якщо претензії до назви, то не судіть строго, намагалася бути дотепною, напевне, не зовсім вдалося... виправлюсь.

    Якщо до навчальної програми, то буду страшенно рада навіть найсуворішій критиці.

    ВідповістиВидалити
  2. @Eva: та ви що, які претензії? а назва навпаки дуже дотепна якщо поєднати її з моїм недавнім дописом)

    У презентації наведені відсотки, але нічого не сказано про саме соцдослідження. Це я не чіпляюсь=) просто будь-які дані на тему "що вабить молодь" стануть у нагоді для моєї роботи.

    ВідповістиВидалити
  3. Молодець! Чудова презентація, дуже дотепно)
    Слайди закликають до дій!!!

    ВідповістиВидалити
  4. інформативно, зрозуміло, доступно!!!! дякую)

    ВідповістиВидалити
  5. @pan.bibliotekar: статистична вибірка з Всеукраїнського дослідження "Веб-спілкування, нетикет: ставлення бібліотекарів та користувачів". Більш детально я про нього я писала в постах за 17 та 24 березня. Мені теж небайдужа тема "що вабить молодь", буду рада обміну напрацюваннями:).

    @Olechka: Сподіваюся до хороших :)

    @Nata: лаконічко, приємно, дякую)))

    ВідповістиВидалити
  6. @Eva: та і я радий) Справа в тому, що молодь найбільш активна і швидко підняти статпоказники можна тільки здобувши цю аудиторію. Розум, інтелект, ерудицію... на словах вони декларують, але цифри показують, що насправді така обгортка на них не діє.

    Власне, шукаю у щоб ще можна було загорнути бібресурси і послуги, але поки що не знаю. Як щось нове проведемо, або знайде матеріал по темі - свисну)

    ВідповістиВидалити
  7. "Що вже можна зараз зробити, щоб популяризувати безпеку і нетикет".... рекомендую ваш блог колегам-мамам на роботі, особливо, коли мова заходить про те, що дітей неможна відтягти від комп'ютера (соцмереж Vkontakte тощо) -0

    ВідповістиВидалити
  8. Доброго дня Женічка.На останньому семінарі в Полтаві,пердавалась записка про сюрприз для організаторів семінарів.Одностайно вирішили зробити корпоративну вечірку на слідуючому семінарі,на передодні свята Святого Миколая.Над сценаріями наші колеги працюють.Ваш варіант сценарія теж буде розглянутий.Але для реалізації сценаріїв потрібен костюм Діда Мороза,якщо у Вас є можливість допомогти його привезти на семінар ,що відбудеться в Києві,буду дуже вдячна.

    ВідповістиВидалити
  9. @pan.bibliotekar: важливо, щоб розгорнувши, не розчарувалися у вмісті...

    Теж по мірі втілення і результативності охоче поділюся щастям ).

    @Lesia: дякую, попрацюю більше над наповненням.

    @Любов: доброго дня :). Допоможу, чим зможу з радістю ). Пропоную, щоб інтрига лишалася, а сюрприз не втратив значимости, усі деталі обговорити приватно. Пишіть на evakanna@gmail.com. Чекатиму.

    ВідповістиВидалити