вівторок, 1 квітня 2014 р.

Щоб здоровим бути і гарно навчатися переглядайте сни…

Фото: Alamy
Психолог канадського Dalhousie University доктор Дженніфер Врінд переконує в тому, що адекватний сон сприяє емоційній стійкості, гарному настрою, покращенню концентрації уваги, що в свою чергу, позитивно пливає на успішність дітей у школі. А от найголовнішими сучасними винуватцями частих розладів сну в дітей та підлітків науковець називає технології. 

Підлітки, які полюбляють спати зі своїми телефонами, часто прокидаються від дзвінків, що сповіщають про нове е-мейл чи Facebook повідомлення. Наявність телевізору і комп’ютеру в спальні призводить до того, що дитячий мозок сприймає цю кімнату не як простір для відпочинку, а як зону для розваг.

Відтак, використовуйте технології за призначенням, дбайте про свою інформаційно-мережеву, медіа культуру і дітей навчайте .

Поради щодо того, як поліпшити дитячий сон. Ресурс англомовний, але виклад доступний, навіть, з онлайн перекладачем буде зрозуміло.

1 коментар:

  1. я не можу достатньо подякувати послузі позики пана Педро та повідомляючи людям, наскільки я вдячний за всю допомогу, яку ви та ваша команда надали, і я з нетерпінням чекаю рекомендації друзям та родині, якщо їм потрібна фінансова порада чи допомога @ 2 ставки на кредит для бізнесу через контакт:. pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити