пʼятницю, 5 серпня 2011 р.

Пятница! Играем!

 ProProfs Brain Games   дозволяє користувачам створювати свої власні ігри і швидко завантажувати їх на блогах та соціальних медіа, розділяючи їх по всьому Інтернету.  Блогери можуть заохотити відвідувачів проводити більше часу на їхньому сайті, представивши їх текст або фотографію у вигляді гри або головоломки, і вчителі можуть займатися своїми учнями шляхом інтеграції їх власні ігор в плани уроків.  
"ProProfs Brain Games  забезпечують чисті, безпечні і освітні розваги для всієї родини,  зміцнюючи молоді уми, а не відволікаючи їх. Наша ігрова ініціатива спрямована на підтримку нашої місії для підвищення освіченості в розважальній формі.", -каже Самір Бхатія, засновник і президент з ProProfs.com. 
 Останні дослідження показують, що логічні ігри та головоломки мають освітню та психічну користі для здоров'я. Раніше цього року дослідники з медичного коледжу Альберта Ейнштейна  опублікували результати дослідження, стверджуючи, що рішення кросвордів, пазлів та головоломок може допомогти зменшити втрати пам'яті і навіть запобігти хворобі Альцгеймера і недоумству .

Нумо! Розминка. Швидесенько збираємо логотип проекту "Безпечний і привітний веб-простір"




Впорались? Чудово.
Зараз складніше, згадуємо гру 15, та збираємо Нетикетку Безпечну!






Ну а зараз, переходимо к вправам на підлозі  словниковим, отже дістаньте килимок  згадуйте англіййску. Підказка, всі слова з цієй гри на тему правил нетикета ми використовуємо як запозичені, отже на слух вони всі знайомі, залишилось, вгадати як вони пишуться



А тепер, спробуйте створити свої власні ігри та додайте  посилання на них у коментарі до цього повідомлення.
Щасливих вихідних!

2 коментарі:

  1. Спробувала пограти в ігри, мені було цікаво:) А діти, напевне, будуть у захваті від таких розваг!

    ВідповістиВидалити
  2. Все цікаво,потрібно активно включати мізки

    ВідповістиВидалити